VOEDINGSADVIES & TARIEVEN

Met het 8-wekenprogramma worden stap voor stap je eet- en leefgewoontes aangepast, waardoor jij een gezonde leefstijl bouwt die bij jou past. Op deze manier bereik jij niet alleen een gezond gewicht, maar houdt het ook vast!

Kennismaking

Je begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek van ongeveer 15 minuten (kan eventueel telefonisch) bespreken we jouw motivatie en verwachting en geef ik verdere uitleg over het 8-wekenprogramma. Is er een wederzijdse klik, dan gaan we van start.

8-wekenprogramma

Het 8-wekenprogramma begint met een intake. Tijdens je intake bespreken we je voedingspatroon (24-uurs recall). We vullen samen het intakeformulier in.  Ik ga je uitgebreid meten en wegen. Op basis hiervan stellen we je gewichtsplan op. Je krijgt een informatiemap en je gewichtsplan mee naar huis en je kunt aan de slag. In de daarop volgende 7 consulten bespreken we hoe het gaat en kijken we of aanpassingen nodig zijn. Ik geef je tips op het gebied van voeding, beweging en leefgewoonten. Tijdens ieder consult wordt je gewogen en gemeten.

Op gewicht

Na het doorlopen van het 8-wekenprogramma heb je krachtige tools in handen om jouw ideale gewicht te bereiken en te behouden. Maar misschien wil je toch graag ‘die stok achter de deur’ houden of zijn nog niet alle knelpunten opgelost. Ook na het 8-wekenprogramma kan Fit Flex Fun jou blijven begeleiden. Je kunt kiezen voor een aanvullend pakket of een los consult. Samen kijken we wat het beste past.

Onderhoud

Ook als je zelf verder gaat met jouw nieuwe gezonde leefstijl is het aan te raden om na bijvoorbeeld drie maanden of een half jaar nog eens langs te komen voor een onderhouds-consult. Even een opfrisser, je kan dan weer met de juiste focus vooruit! Wij horen graag hoe jij de begeleiding en coaching tijdens het 8-wekenprogramma hebt ervaren. 

Wil je gelijk beginnen met het 8-wekenprogramma, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek! Het 8-weken programma kost 250 euro. Er zijn ook nog verschillende combi pakketten mogelijk met bv. personal training of groepslessen. 

Wil je je vetpercentage verlagen of je spiermassa verhogen dan kun je kiezen voor SPORTVOEDING ADVIES. Dit kan tijdens een los consult van 60 min. Voor voedingsanalyse, rapport en advies wordt er extra 60 min gerekend.

                                     

 

FIT FLEX FUN is aangesloten bij de BGN 

SITEMAP

FIT FLEX FUN             

Home                              

Over ons

Sport

Voeding

SUPPORT

Rooster

FAQ

Contact

Algemene voorwaarden