SITEMAP

FIT FLEX FUN             

Home                              

Over ons

Sport

Voeding

SUPPORT

Rooster

FAQ

Contact

Algemene voorwaarden

SPORT AANBOD & TARIEVEN

 

FIT FLEX FUN is een Personal Training & Voedingsadvies Studio. Wij geven 1-op-1 personal training en voedingsadvies op maat. Daarnaast bieden wij een aantal effectieve en leuke groepslessen aan.

Bij ons betaal je geen abonnement of inschrijfkosten. Je betaalt per losse les of koopt een strippenkaart of een 3-maanden kaart met een aantrekkelijke korting. Bekijk hier het rooster voor de groepslessen.

Groepslessen

Losse les                   10,00 Euro

10-strippenkaart:       90,00 Euro 

3 maanden kaart:    125,00 Euro

Met een 3 maanden kaart kun je 3 maanden lang onbeperkt meedoen met al onze goepslessen.

Een 10-strippenkaart is 20 weken geldig!

 
Personal Training

Losse les van 30 min (Dea): 30,00 Euro

10-strippenkaart lessen van 30 min (Dea): 260,00 Euro

(Ook uit te breiden naar 60 min)

Losse les van 60 min (Michael/Dea): 55,00 Euro

10-strippenkaart lessen van 60 min (Michael/Dea): 500,00 Euro 

Een losse les kun je ter plaatse contant afrekenen of via een tikkie. Voor een strippenkaart sturen we je een factuur per mail.

 
Voedingsadvies

Voor Voedingsadvies gelden andere tarieven. Het is ook mogelijk om Voedingsadvies te combineren met Personal Training of Groepslessen. Bekijk hier meer info over voeding

PERSONAL TRAINING​
(individueel)

Personal Training is een manier om doelgericht resultaten te behalen. Je wordt gemotiveerd en uitgedaagd door je persoonlijke coach. Ieder lichaam is uniek en ieder doel vraagt om een unieke aanpak. In een les van 30 of 60 minuten, die meestal bestaat uit een combinatie van kracht- en uithoudingsvermogen (conditie) oefeningen, werken we samen aan het behalen van je doelen. Personal Training is ook mogelijk in combinatie met Voedingsadvies. Bekijk voeding voor meer info.

Duur: 30-60 min

PILATES
(groepsles)

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest voorop staan. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijkertijd versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Met 'core' wordt je romp of je kern bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Bij het uitvoeren van allerlei dagelijkse bewegingen gebruik  je deze spieren. Een stabiele, sterke kern vermindert het risico op blessures.

Duur: 60 min

           

FUNCTIONAL TRAINING
(kleinschalig 4-8 personen)

Heb je weinig tijd, maar wil je toch een volwaardige fitnesstraining doen? Liever niet alleen? Doe dan mee met Functional Training. Een intensieve training van ongeveer 30 minuten onder de leiding van een fitnesscoach.  Anders dan bij reguliere fitness, maak je bij Functional Training géén gebruik van standaard fitnessapparatuur. Je traint met je eigen lichaamsgewicht of met materialen zoals kettlebels, TRX, battleropes en sandbags. Met Functional Training train je niet maar één spiergroep per oefening, maar daag je je hele lichaam uit. Je traint in een kleine groep zodat de fitnesscoach jou persoonlijk kan begeleiden en corrigeren met de uitvoering van de oefeningen.

Duur: 30 min

                    

ZUMBA®
(groepsles)

Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout. Dit fitness-programma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als Salsa, Merengue en Bachata. Zumba is de ideale les voor mensen die op een leuke manier hun conditie, motoriek en figuur willen verbeteren.

Zumba is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel! Iedere les heeft een laag instapniveau, waardoor de les voor iedereen geschikt is. Samen met de enthousiaste groepslesinstructeur verbeter jij je moves, word je super fit en maak jij iedere les weer tot een feestje!

Duur: 45 min

BOOTY BAND WORKOUT

(groepsles)

Wil jij mooi gevormde billen, benen en een strakke buik? Dan is de Booty Band Workout echt iets voor jou! In 45 minuten werk je op de leukste beats aan je billen, benen en buik. Daarvoor gebruiken we een NiNN SPORTS weerstandsband evt. in combinatie met een gewicht voor nog meer intensiteit en extra burn. 

Deze NiNN SPORTS weerstandband is zacht en lekker breed waardoor het niet in je benen snijdt en hij krult niet op. Door de antislip rubber blijft de band goed op zijn plek zitten. We love it! 

Duur:45 min