SPORT AANBOD & TARIEVEN

 

FIT FLEX FUN is een Personal Training & Voedingsadvies Studio. Wij geven 1-op-1 personal training/Pilates en voedingsadvies op maat. Daarnaast bieden wij een aantal effectieve en leuke groepslessen aan.

Bij ons betaal je geen inschrijfkosten. Je betaalt per losse les of koopt een strippenkaart of een 3-maanden abonnement met een aantrekkelijke korting. Bekijk hier het rooster voor de groepslessen.

Groepslessen

Losse les/Proefles            10,00 Euro

10-strippenkaart:               90,00 Euro 

3-maanden abonnement:125,00 Euro

Met een 3-maanden abonnement kun je 3 maanden lang onbeperkt meedoen met al onze goepslessen.

Een 10-strippenkaart is 20 weken geldig!

Reservering groepslessen

Reservering voor onze groepslessen is verplicht en verloopt via ons online reserveringssysteem. Je kan je tot 2h voor de aanvang van een les aan-/afmelden. Kom je niet opdagen, maar je heb je niet afgemeld dan ben je je strip kwijt. Heb je een 3-maanden abonnement dan sturen we je een Tikkie van 9 euro 'no show fee'

Het is belangrijk dat je jezelf tijdig van de lijst afhaalt zodat evt. iemand anders zich kan aanmelden. Wij kunnen dat niet voor je doen. Afmelden via WhatsApp is netjes maar geldt niet als officiële afmelding. Je houdt immers nog altijd een plek bezet op de lijst. Bovendien kunnen wij niet als we trainingen geven tegelijkertijd op allerlei berichtjes reageren.

Personal Training/Pilates
Losse les/Proefles van 30 min: 30,00 Euro

10-strippenkaart lessen van 30 min: 260,00 Euro

(Ook uit te breiden naar 45 of 60 min)

Losse les van 60 min: 55,00 Euro

10-strippenkaart lessen van 60 min: 500,00 Euro 

Small Group Training Bedrijven

Losse les van 45 min: 10 euro p.p.

min 6, max 12 personen, op afspraak

Een losse les kun je ter plaatse contant afrekenen of via een tikkie/betaal verzoek.

Voor een bedrijfstraining  sturen we een factuur per mail.

Reservering van Personal Training/Pilates en Small Group Training gaat in overleg met de trainer.

 
Voedingsadvies

Voor Voedingsadvies gelden andere tarieven. Het is ook mogelijk om Voedingsadvies te combineren met Personal Training of Groepslessen. Bekijk hier meer info over voeding

(groepsles)

PERSONAL TRAINING​/PILATES
(individueel)

Personal Training is een manier om doelgericht resultaten te behalen. Je wordt gemotiveerd en uitgedaagd door je persoonlijke coach. Ieder lichaam is uniek en ieder doel vraagt om een unieke aanpak. In een les van 30 of 60 minuten, die meestal bestaat uit een combinatie van kracht- en uithoudingsvermogen (conditie) oefeningen, werken we samen aan het behalen van je doelen. We zijn ook gespecialiseerd in training tijdens en vlak na de zwangerschap. Personal Training is ook mogelijk in combinatie met Voedingsadvies. Bekijk voeding voor meer info.

Met onze 1-op-1 Pilates lessen richten we ons op bv. post zwangerschapsklachten zoals bekkeninstabiliteit of mensen met hypermobiliteit die niet met een groepsles mee kunnen doen.

Duur: 30-60 min

PILATES
(groepsles)

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest voorop staan. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijkertijd versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Met 'core' wordt je romp of je kern bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Bij het uitvoeren van allerlei dagelijkse bewegingen gebruik  je deze spieren. Een stabiele, sterke kern vermindert het risico op blessures.

Duur: 60 min

           

FUNCTIONAL TRAINING
(groepsles)

Heb je weinig tijd, maar wil je toch een volwaardige fitnesstraining doen? Liever niet alleen? Doe dan mee met Functional Training. Een intensieve training van ongeveer 30 minuten onder de leiding van een fitnesscoach.  Anders dan bij reguliere fitness, maak je bij Functional Training géén gebruik van standaard fitnessapparatuur. Je traint met je eigen lichaamsgewicht of met materialen zoals kettlebels, TRX, battleropes en sandbags. Met Functional Training train je niet maar één spiergroep per oefening, maar daag je je hele lichaam uit. 

Duur: 30 min

                    

ZUMBA®
(groepsles)

Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout. Dit fitness-programma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als Salsa, Merengue en Bachata. Zumba is de ideale les voor mensen die op een leuke manier hun conditie, motoriek en figuur willen verbeteren.

Zumba is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel! Iedere les heeft een laag instapniveau, waardoor de les voor iedereen geschikt is. Samen met de enthousiaste groepslesinstructeur verbeter jij je moves, word je super fit en maak jij iedere les weer tot een feestje!

Duur: 45 min

BOOTY BAND WORKOUT

(groepsles)

Wil jij mooi gevormde billen en benen? Dan is de Booty Band Workout echt iets voor jou! In 30 minuten werk je op de leukste beats aan je billen en benen. Daarvoor gebruiken we een brede weerstandsband evt. in combinatie met een gewicht voor nog meer intensiteit en extra burn. 

Deze weerstandband is zacht en lekker breed waardoor het niet in je benen snijdt en hij krult niet op. Door de antislip rubber blijft de band goed op zijn plek zitten. We love it! 

Duur:30 min

POWER YOGA

(groepsles)

Power Yoga richt zich vooral op het combineren van alle verschillende soorten oefeningen binnen de Yoga. Deze oefeningen worden vervolgens naar keuze van de Yoga docent gemixt en toegepast in de Power Yoga les.

Power Yoga lessen zijn  vooral geschikt voor de sportieve Yogi. In de lessen ligt de nadruk op de oefeningen en minder op de meditatie.

Bij deze soort Yoga worden de oefeningen steeds door elkaar heen gegooid, waardoor de spieren nooit helemaal kunnen wennen aan de oefeningen. De spieren worden daardoor iedere les weer verrast en staan nooit stil in de ontwikkeling.

Duur 60 min.

SITEMAP

FIT FLEX FUN             

Home                              

Over ons

Sport

Voeding

SUPPORT

Rooster

FAQ

Contact

Algemene voorwaarden