OVER ONS

Delfi (links) is groepsles-docente. Dea is fitness/personal trainer & (sport)voedingscoach. Allebei geboren in 1974: Delfi in de Dominicaanse Republiek en Dea in Kroatie. We wonen allebei meer dan 20 jaar in Nederland en hebben ons plekje en geluk hier gevonden.

We hebben elkaar in 2011 bij David Lloyd Utrecht (sportschool) leren kennen. Delfi werkte daar als Zumba- en Dea  als indoor cycling instructrice. Zes jaar later en vele ervaringen en opleidingen rijker, hebben we besloten om onze eigen studio te openen. We hebben geleerd hoe het wel en hoe het niet moet in het sportschool leven. Op
 1 oktober 2017 opende Fit Flex Fun haar deuren.

Aandacht voor onze klanten is voor ons heel belangrijk. We willen je graag begeleiden, inspireren en motiveren. Je gaat bij ons doelgericht aan de slag en we zorgen dat je plezier hebt in sporten. Jou helpen een fit en gezond lichaam en geest te bereiken is ons doel. Genieten van het leven en goed in je vel zitten staan centraal. Geen "blokjes" buik maar een gezond vetpercentage en een positief zelfbeeld. Daar gaan we voor.

Ben je klaar voor de start? Neem snel contact met ons op voor een gratis proefles of vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Liefs,

Delfi & Dea

Hoi!

 

Ik ben Michaël Buttner (gb.1982); personal trainer, spinning instructeur, kookliefhebber en vader.

Al sinds 2004 ben ik werkzaam in Sport en Welzijn; in het begin als fitnessinstructeur en zwemonderwijzer en ook heb ik altijd spinningles gegeven en de bekende klasjes als BBB en core en stability kwartiertjes. Later heb ik heb me gespecialiseerd in functional training; een uitdagende en effectieve manier van trainen. Sinds 2009 ben ik tevens personal trainer (NASM erkend), wat ik sindsdien met veel plezier doe en waarmee ik een vaste klantengroep heb opgebouwd. Al vanaf dag 1 ben ik werkzaam geweest bij David Lloyd waar ik met veel plezier heb gewerkt. Me in januari 2018 aansluiten bij het Fit Flex Fun team is een nieuwe stap, een stap waar ik ontzettend veel zin in heb.

Ik hoop jullie snel te zien!
Sportieve groet,
Michaël

SITEMAP

FIT FLEX FUN             

Home                              

Over ons

Sport

Voeding

SUPPORT

Rooster

FAQ

Contact

Algemene voorwaarden